Veckans luncher
Vi serverar även shoppinglunch varje lördag & söndag.
Måndag 19 April
KÖTT: Helstekt Biffrad med choronsås, lökfräst haricots verts & potatisgratäng
FISK: Stekt Regnbåge med sås verte, citron & dillkokt potatis
DAGENS PASTA: Köksmästarens val
DAGENS SALLADER: Räksallad, chevresallad, caesarsallad (Kyckling & bacon) & scampi caesarsallad
Ändringar kan förekomma under hela veckan.
Tisdag 20 April
KÖTT: Örtstekt Majskyckling med bacon- & getostkräm, rödvinssky & friterad klyftpotatis
FISK: Pankostekt Gösfilé med västkuströra, citron & dillkokt potatis
DAGENS PASTA: Köksmästarens val
DAGENS SALLADER: Räksallad, chevresallad, caesarsallad (Kyckling & bacon) & scampi caesarsallad
Ändringar kan förekomma under hela veckan.
Onsdag 21 April
KÖTT: Grillad Entrecote med gorgonzolasås, rostad paprika & hasselbackspotatis
FISK: Dill- & Pepparrotbakad Torskrygg med krämig citronsås, grön sparris & potatisstomp
DAGENS PASTA: Köksmästarens val
DAGENS SALLADER: Räksallad, chevresallad, caesarsallad (Kyckling & bacon) & scampi caesarsallad
Ändringar kan förekomma under hela veckan.
Torsdag 22 April
KÖTT: Schnitzel Cordon Bleu (Skinka, ost) med rödvinssky, citron & råstekt potatis
FISK: Fiskpiccata med tomatsås & grönsaksris
DAGENS PASTA: Köksmästarens val
DAGENS SALLADER: Räksallad, chevresallad, caesarsallad (Kyckling & bacon) & scampi caesarsallad
Ändringar kan förekomma under hela veckan.
Fredag 23 April
KÖTT: Biff Rydberg med senapskräm & äggula
FISK: Stekt Laxfjäril med krämig hummersås, dill & kokt potatis
DAGENS PASTA: Köksmästarens val
DAGENS SALLADER: Räksallad, chevresallad, caesarsallad (Kyckling & bacon) & scampi caesarsallad
Ändringar kan förekomma under hela veckan.
Veckans Vegetariska v.16
VEG: Ostpanerad Zucchini med tomatsås & grönsaksris